vidaXL tyngdetæppe med betræk 155×220 cm 7 kg stof grå

593 kr.

Få den bedste søvn med vores vidunderlige tyngdetæppe. Oplev ro og afslapning med vores bløde og luksuriøse stof i en behagelig grå farve.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670400045119160 Kategori:

Dette vidaXL tyngdetæppe med betræk er mere end bare en soveaccessory — det er din nøgle til en dybere og mere afslappende søvnoplevelse. Med sit bløde og komfortable tryk hjælper dette tyngdetæppe din krop og dit sind med at slappe af og finde ro. Takket være det komfortable bomuldsstof, der føles blødt mod huden og er både åndbart og slidstærkt, vil du opleve ren luksus hver gang du ligger under dette tæppe.

Fyldt med en blanding af polyesterfibre og allergivenlige, ugiftige og lugtfrie glasperler, tilbyder dette tyngdetæppe en jævn vægtfordeling, der svarer til cirka 10 % af din kropsvægt. De kompakte, quiltede lommer sikrer, at vægten fordeles jævnt over hele kroppen, så du føler dig tryg og omfavnet af tæppet.

Betrækket på dette tyngdetæppe er en sand fornøjelse i sig selv. Med en side fremstillet af kort broderigarn og den anden side af børstet stof, kan du nemt tilpasse temperaturen efter behov. Brug det bløde og varme betræk om vinteren for at holde dig ekstra varm, mens du om sommeren kan tage det af for en mere luftig følelse.

Praktiske indvendige løkker gør det nemt at fastgøre tyngdetæppet til betrækket, så du kan være sikker på, at det bliver på plads hele natten. Dette tyngdetæppe i smuk grå farve vil ikke kun pynte i dit soveværelse, men det vil også bidrage til din generelle velvære og søvnkvalitet.

Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet med dette vidaXL tyngdetæppe med betræk. Du fortjener at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen, og dette tyngdetæppe kan være nøglen til at opnå netop dette. Så give dig selv den gave at omfavne velvære og ro ved at tilføje dette tyngdetæppe til din soveoplevelse. Din krop og dit sind vil takke dig for det.

Scroll to Top