vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl mørkegrøn

3.332 kr.

Opgrader din soveværelsesstil med vores unikke vidaXL kontinentalseng med integreret LED-lys og luksuriøst mørkegrønt fløjl. Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805074 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 120×200 cm er en perfekt kombination af luksus og funktionalitet, der vil forvandle dit soveværelse til en elegant oase af ro og komfort. Sengens bløde fløjlsmateriale skaber en følelse af velvære og en touch af elegance, mens det justerbare sengegærde giver dig den nødvendige støtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se dine yndlingsserier.

Det farverige LED-lys tilføjer en stemningsfuld atmosfære til dit soveværelse og skaber en hyggelig belysning, der gør det til ren lykke at trække sig tilbage og slappe af efter en lang dag. Den avancerede madras med pocketfjedre giver en enestående støtte og komfort, og sikrer en god nattesøvn, så du vågner veludhvilet og klar til en ny dag.

Sengen leveres med en hudvenlig topmadras, der er behagelig mod huden og øger sovekomforten. Med dens smarte design og praktiske funktioner er denne kontinentalseng det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse.

Vær opmærksom på, at produktet leveres med en detaljeret brugermanual, der gør monteringen enkel og problemfri. Det medfølgende USB-stik giver dig mulighed for at tilslutte elektroniske enheder og nyde ekstra bekvemmelighed i din seng. Tag din søvn til det næste niveau med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL og skab dit eget private tilflugtssted, hvor du kan slappe af og genoplade kroppen og sindet.

Scroll to Top