vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl mørkegrøn

3.286 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant fløjl er dette et must-have for enhver soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335804876 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i en fortryllende mørkegrøn fløjl. Denne seng er intet mindre end en drøm, der går i opfyldelse, og den vil med garanti blive det strålende centrum i dit soveværelse.

Forestil dig at synke ned i det blødeste fløjl, som kærtegner din hud og indhyller dig i ren velvære. Fløjlsmaterialet er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også en stemning af luksus og elegance til din indretning. Med justerbar sengegavl kan du skabe den perfekte støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og slappe af med en god bog eller din favoritfilm.

Men det er ikke kun komforten, der imponerer. Den farverige LED-strip, der omgiver sengen, skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse. Med et tryk på en knap kan du ændre farve og lysintensitet og tilpasse stemningen efter dit humør.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er et mesterværk i sig selv. Hver fjeder reagerer individuelt på din krops bevægelser og sikrer optimal støtte og komfort hele natten. Topmadrassen er betrukket med hudvenligt stof og tilføjer ekstra blødhed til din soveoplevelse.

Bemærk, at du vil modtage en detaljeret brugermanual for nem montering af sengen. Og husk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Giv dig selv den ultimative luksusoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad dig fortrylle af dens skønhed, og nyd en himmelsk søvn hver nat. Din drømmeseng venter på dig – tag det første skridt mod en bedre søvn i aften.

Scroll to Top