vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl mørkeblå

3.427 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant fløjl design, er denne seng det ultimative valg for stilfulde soveværelser.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335804877 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 120×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet. Den elegante seng med sin bløde fløjlbetræk i dyb mørkeblå farve vil øjeblikkeligt tilføre et strejf af glamour til dit soveværelse.

Sengens justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddekomfort, mens de farverige LED-lys langs sengens kant skaber en stemningsfuld atmosfære. Udstyret med en holdbar madras med pocketfjedre og en hudvenlig topmadras, er du garanteret en optimal støtte og komfort hele natten.

Den praktiske seng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk, at LED-stripen kan tilpasses i længden for at passe perfekt til din seng, og den medfølgende USB-ledning sikrer, at du nemt kan tænde og slukke lyset.

Skab dit eget personlige fristed med denne vidderige kontinentalseng og tag din søvnoplevelse til et helt nyt niveau. Med en kombination af elegance, komfort og moderne teknologi er denne seng det ideelle valg for dig, der ønsker det bedste af det bedste. Oplev luksus og stil med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys, og giv dit soveværelse den opgradering, det fortjener.

Scroll to Top