vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl sort

3.042 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant design er den perfekt til en god nats søvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876751 Kategori:

Produktbeskrivelse:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med den imponerende vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionerne 90×190 cm i en elegant sort fløjl. Denne seng er mere end bare et sted at hvile hovedet om natten – det er et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og skønhed.

Den bløde fløjlsbetræk af høj kvalitet skaber en følelse af ren elegance, mens den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling med lethed. Ingen detalje er blevet overset, herunder den farverige LED-strip, der giver en stemningsfuld belysning til din seng og tilføjer en subtil touch af luksus til dit soveværelse.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller – denne kontinentalseng er også designet med din komfort i tankerne. Den topkvalitets madras med pocketfjedre tilbyder optimal støtte og holdbarhed, mens den hudvenlige topmadras giver dig den ekstra blødhed, du har brug for til en god nats søvn.

Enkelhed og praktisk er nøgleordene bag denne kontinentalseng, da den leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres efter åbning af emballagen af hygiejniske årsager.

Skab dit eget lille luksuriøse tilflugtssted derhjemme med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad dig forføre af dens elegant design, komfortable funktioner og subtile belysning – en drøm bliver til virkelighed hver eneste nat.

Scroll to Top