vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl sort

2.779 kr.

Få en god nattesøvn i luksus med vores kontinentalseng fra vidaXL – med indbygget LED-lys og elegant design i fløjl. Din drømmeseng venter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805009 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl sort, Pris: 2998.00

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med denne smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Den bløde fløjlsoverflade omsluttes af en solid sengeramme og justerbar sengegavl, der både tilføjer elegance og praktisk anvendelighed til dit soveværelse.

Det særlige LED-lys langs sengebasen tilføjer en magisk stemning og skaber en hyggelig atmosfære. Du kan skifte mellem forskellige farver og lysindstillinger for at tilpasse sengens udseende efter dit humør og stil.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre nyder du optimal støtte og komfort hele natten lang. Disse fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj, så du får en uforstyrret søvnoplevelse. Topmadrassen med en hudvenlig betræk tilføjer ekstra blødhed og polstring til din hvilestund.

Sengen leveres med en brugervenlig manual, der gør samlingen nem og enkel. Du kan justere sengegavlen i højden og klippe LED-striben efter behov. Bemærk, at USB-strømkilde ikke medfølger, men kan tilsluttes for at aktivere lysbåndet.

Forkæl dig selv med en god nats søvn i en seng, der ikke kun er funktionel, men også smukt designet. Skab et rum fyldt med stil og komfort med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys, der giver dig en luksuriøs og afslappende soveoplevelse hver nat.

Gør din søvn til en oplevelse med denne elegante kontinentalseng og lad dig fortrylle af lysets magi.

Scroll to Top