vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.076 kr.

Få din bedste nattesøvn nogensinde med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Opgrader din søvnkvalitet med stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727987 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 100×200 cm i fløjl i en smuk mørkegrå farve er det ultimative valg for alle, der ønsker en luksuriøs og behagelig nattesøvn. Denne seng er skabt til at levere maksimal komfort og afslapning, så du kan vågne frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengens bløde fløjlsmateriale føles behageligt mod huden og tilføjer en følelse af luksus til dit soveværelse. Den justerbare sengegavl sikrer en ergonomisk siddeposition, så du kan nyde en god bog eller dit yndlings-tv-program i ultimativ komfort.

Det, der gør denne kontinentalseng helt unik, er den førsteklasses madras med pocketfjedre. Disse individuelle fjedre tilpasser sig din krop og bevægelser, hvilket sikrer en støjsvag og behagelig søvnoplevelse. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med et hudvenligt betræk tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse, så du kan sove roligt og uden bekymringer. Alt i alt leveres denne kontinentalseng med alt, hvad du har brug for for at opgradere din soveoplevelse, herunder en detaljeret brugermanual for nem montering.

Tag springet og invester i din søvnkvalitet med vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Oplev ren luksus og komfort i dit eget hjem hver nat. Unn dig selv den søvnen du fortjener.

Scroll to Top