vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkegrå

4.529 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores moderne kontinentalseng fra vidaXL – med elegant LED-lys og stilfuldt design. ?>>

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335952916 Kategori:

Den unikke vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm i mørkegrå stof er det ultimative valg for dig, der søger både stilfuldt design og funktionel belysning til dit soveværelse. Med denne luksuriøse kontinentalseng kan du ikke kun nyde en god nattesøvn, men også skabe en stemningsfuld atmosfære med farverigt LED-lys.

Sengens slidstærke stof i en smuk mørkegrå farve tilføjer elegance til ethvert rum, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl giver ikke kun fantastisk rygstøtte, men tilføjer også et strejf af luksus til din soveplads.

Med et madrasdesign, der indeholder individuelle pocketfjedre, opnår du den perfekte kombination af støtte og komfort. Disse fjedre tilpasser sig dine bevægelser, absorberer støj og stød og giver dig en uforstyrret søvn hele natten.

Den medfølgende topmadras er ikke kun blød og komfortabel, men også hudvenlig, så du kan nyde en god hvile uden ubehag. LED-striben langs sengens kant tilbyder en unik belysningsmulighed, der kan tilpasses efter stemningen med de medfølgende fjernbetjeninger.

Bemærk, at denne sengs USB-tilslutning kræver en 5V USB-strømkilde, som ikke er inkluderet. For hygiejnens skyld kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Vær opmærksom på, at kun dele af LED-striben, der er markeret med et saksesymbol, kan klippes til for at passe til din sengestørrelse.

Skab dit personlige tilflugtssted med den smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en enestående måde. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt med denne eksklusive seng, der vil forvandle dit soveværelse til et oase af ro og skønhed.

Scroll to Top