vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof sort

4.694 kr.

Oplev luksus og stil i soveværelset med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant design får du den perfekte kombination af komfort og elegance. Bestil i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335952917 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker den perfekte kombination af stil, komfort og funktion. Med sit stilfulde design og smukke sorte stof bliver denne seng et centralt element i dit soveværelse og tilføjer en luksuriøs atmosfære til rummet.

Det slidstærke stof, der udgør sengens overflade, er ikke blot smukt at se på, men også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng forbliver frisk og indbydende i mange år fremover. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din komfort og nyde god rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Et af de mest fantastiske træk ved denne kontinentalseng er den farverige LED-strip, der løber langs sengens kanter. Med denne funktion kan du skabe en hyggelig og stemningsfuld belysning i dit soveværelse, der bidrager til en afslappende atmosfære og skaber en følelse af elegance og stil.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng til noget særligt. Madrassen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig kroppens form og sikrer en behagelig og støjsvag søvnoplevelse. Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, tilføjer ekstra komfort og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Denne kontinentalseng fra vidaXL er designet med fokus på både stil og funktion, og den lever op til de højeste standarder for kvalitet og komfort. Med sit moderne design og innovative LED-lys er denne seng det oplagte valg for dig, der ønsker at skabe en luksuriøs og indbydende atmosfære i dit soveværelse. Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys – et blend af elegance, komfort og funktionalitet i en smuk pakke.

Scroll to Top