vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof blå

3.641 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev komfort og stil på en helt ny måde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335954138 Kategori:

Magien ved en god nats søvn begynder med den fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blåt stof. Lad dig fortrylle af denne elegante og moderne seng, der ikke kun er et smukt møbel, men også en kilde til ro og velvære i dit soveværelse.

Det slidstærke stof i et enkelt og rent design skaber en behagelig atmosfære, perfekt til at slappe af og falde i søvn. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, men tilfører også en ekstra dimension af komfort til din søvnoplevelse.

Lad dig fortrylle af det farverige LED-lys, der omgiver sengen og skaber en stemningsfuld atmosfære i rummet. Denne fantastiske funktion sætter prikken over i’et og gør din nattesøvn til en magisk oplevelse.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Denne kontinentalseng er også udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og optimal komfort. Fjedrene absorberer støj og stød, så du kan nyde en rolig og uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk er blød og komfortabel og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen. Og med det praktiske USB-stik kan du nemt oplade dine enheder og holde alt inden for rækkevidde.

Oplev den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad dig forføre af komforten, skønheden og funktionaliteten i dette enestående møbel, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Gør din søvn til en fantastisk rejse med denne unikke kontinentalseng – et møbel, der ikke kun er en seng, men en drøm, der går i opfyldelse.

Scroll to Top