vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof sort

3.195 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores elegante vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys i sort stof. Skab en hyggelig atmosfære og sov godt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955126

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×200 cm vil forvandle dit soveværelse til en luksuriøs oase af afslapning og komfort. Sengen er designet med et elegant sort stof, der både er åndbart og slidstærkt, hvilket garanterer dig en god nattesøvn i mange år fremover. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for optimal rygstøtte, når du sidder op og læser eller ser tv. LED-striben, der løber langs sengens kanter, giver dig mulighed for at skabe en farverig og hyggelig atmosfære i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er udstyret med en høj kvalitets madras med pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, så du får en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod din hud.

Bemærk, at denne kontinentalseng er en investering i din komfort og velvære, og derfor tilbyder vi en brugervenlig manual for nem montering. Sengen kommer også med en LED-strip og en USB-port til bekvem opladning af dine enheder. Skab en magisk stemning i dit soveværelse med denne smukke kontinentalseng og nyd en god nattesøvn hver nat. Lad drømmene føre dig væk i luksus og komfort med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm i sort stof.

Scroll to Top