vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof sort

4.590 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen i sort stof og indbygget LED-lys. Forkæl dig selv i luksus hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335946507 Kategori:

Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og blive mødt af en oase af ro og skønhed. Dette er præcis, hvad vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm i sort stof tilbyder. En seng, der ikke kun er et sted at hvile dit hoved om natten, men en luksuriøs oplevelse for krop og sind.

Lad os begynde med det visuelle. Denne kontinentalseng er indhyllet i et elegant og slidstærkt sort stof, der ikke kun tilføjer en touch af raffinement til dit soveværelse, men også er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl sikrer optimal støtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie i sengen.

Det, der virkelig skiller denne seng ud, er det farverige LED-lys, der omgiver sengens ramme. Denne feature tilføjer en modernitet til rummet og skaber en atmosfære af afslapning og hygge. Du kan endda ændre farverne på LED-striben og tilpasse belysningen efter dit humør.

Indenfor sengen finder du en madras med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og sikrer en behagelig søvn hver nat. Topmadrassen er både blød og hudvenlig, og sørger for ekstra komfort og velvære.

Målene på sengen er 193 x 147 x 118/128 cm, og den medfølgende madras og topmadras har størrelsen 140 x 190 cm. For nem installation kommer produktet med en brugervenlig manual.

Tænk på nætter fyldt med ro og komfort, hvor du drømmende falder i søvn omgivet af blødhed og skønhed. Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan du gøre denne drøm til virkelighed. Det er ikke bare en seng – det er en investering i din velvære og din søvnkvalitet. Tag det første skridt mod bedre søvn i dag, og lad denne seng blive centrum for dit soveværelse, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier i luksuriøse omgivelser.

Scroll to Top