vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof sort

4.713 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL i elegant sort stof. Perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335883485 Kategori:

Denne sublime vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en ekstraordinær søvnoplevelse hver nat. Med sit elegante og stilfulde sorte stofdesign bringer denne seng en tidløs æstetik til dit soveværelse, samtidig med at den tilbyder en helt unik komfortoplevelse.

Det slidstærke stof, der dækker sengens overflade, er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer langvarig glæde ved denne seng. Du vil blive betaget af den justerbare sengegavl, som giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine behov, samtidig med at den støtter din ryg perfekt, når du ønsker at sidde op og slappe af.

Med en madras udstyret med pocketfjedre kan du se frem til en unik søvnoplevelse, hvor hver individuelle fjeder arbejder for at give dig den optimale støtte og tilpasning til din krop. Den mellemhårde støtte sikrer en balance mellem stabilitet og komfort, ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der følger med sengen, er ikke kun blød og behagelig mod huden, men også med til at forlænge levetiden på din madras og sikre, at dine søvndrømme altid er i fokus. Som en ekstra bonus kan den multifunktionelle bænk, der medfølger, bruges som ekstra siddepladser eller endda som en elegant sengebænk.

Med vidaXL kontinentalsengen får du en samlet pakke, der inkluderer alt, hvad du behøver for at nyde en god nattesøvn: sengeramme, sengegærde, madras, topmadras og bænk. Skab et luksuriøst og komfortabelt soveværelse med denne kontinentalseng, der ikke kun opfylder dine behov for søvn, men også tilføjer en sofistikeret elegance til dit hjem. Gå ikke glip af chancen for at opleve den ultimative søvnkomfort med vidaXL kontinentalsengen i dag.

Scroll to Top