vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå

4.848 kr.

Få luksuriøs og komfortabel søvn med vidaXL kontinentalsengen i fløjl mørkegrå. Den perfekte balance mellem stil og komfort til din nætter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335917039 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm i fløjl mørkegrå er en sand perle blandt møbler til soveværelset. Med sit elegante design og høje kvalitet leverer denne seng ikke kun et sted at hvile dit hoved om natten, men også et smukt stykke interiør til dit hjem.

Sengens bløde fløjlsmateriale giver en luksuriøs fornemmelse og tilføjer en sofistikeret touch til ethvert rum. Fløjl er ikke kun behageligt at røre ved, men det bidrager også til en hyggelig og indbydende atmosfære i soveværelset.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov. Uanset om du foretrækker at læse en bog i sengen eller se tv, vil sengegavlen give den nødvendige støtte, mens du nyder din tid hjemme.

Med en madras indeholdende pocketfjedre er komfort og støtte garanteret. Denne type madras er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelse, hvilket sikrer en uberørt søvnoplevelse.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men den bidrager også til sengens komfort. Den ekstra polstring tilføjer en ekstra lag af luksus og sørger for, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Den multifunktionelle bænk tilføjer en ekstra dimension til dette allerede imponerende sæt. Brug den som en siddeplads eller som en dekorativ detalje ved fodenden af sengen. Denne bænk er både praktisk og stilfuld.

Med en livsstilsseng af denne kaliber er din søvnkvalitet i top. Giv dig selv den bedste mulighed for en god nats søvn med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkegrå. Oplev komfort, kvalitet og stil samlet i ét smukt møbel til dit hjem. Investér i din søvn og din livskvalitet med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top