vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl mørkeblå

3.924 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen. Inkluderer indbygget LED-lys, elegant fløjlsoverflade og praktisk opbevaringsplads.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874507 Kategori:

Den imponerende vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionerne 120×200 cm er ikke bare en seng – det er en oplevelse. Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og blive mødt af en blød fløjls sengeramme i en dyb mørkeblå farve, der stråler af elegance og luksus. Med sin justerbare sengegavl giver denne seng dig ikke kun en behagelig nattesøvn, men også den perfekte støtte, når du ønsker at læse en bog eller se din yndlingsserie.

Det magiske element i denne seng er den farverige LED-strip, der lyser op i rummet og skaber en atmosfære af ro og velvære. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på en optimal støtte til din krop og en nattesøvn uden forstyrrelser. Topmadrassen med et hudvenligt betræk tilføjer ekstra komfort og blødhed til din søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er ikke bare et smukt møbelstykke, men også en praktisk løsning med sin USB-stik funktion, der giver dig mulighed for at oplade dine enheder nemt og bekvemt. Med et stærkt fokus på kvalitet og design er denne seng det perfekte valg for dig, der ønsker både komfort og stil i dit soveværelse.

Med en komplet pakke inklusive sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip, får du alt hvad du behøver for at skabe dit eget lille paradis af søvn og velvære. Så lad denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys transformere dit soveværelse til en oase af ro og skønhed, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier hver nat.

Scroll to Top