vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

5.689 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Perfekt til dig, der ønsker en god nats søvn i stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335879979 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm er det ultimative valg til dig, der ønsker en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse hver eneste nat. Med sit elegante og moderne design i lysegrå stof tilføjer denne seng en touch af raffinement til ethvert soveværelse.

Stoffet, der er anvendt til denne kontinentalseng, er ikke kun stilfuldt, men det er også åndbart og ekstremt slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng holder i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddekomfort og nyde optimal støtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, hvilket sikrer en behagelig nattesøvn med minimal støj og bevægelse. Madrassen giver en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven, samtidig med at den sikrer stabilitet og komfort hele natten.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvnoplevelse og beskytter din madras mod snavs og slid. Som en ekstra bonus fungerer den multifunktionelle bænk som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en fantastisk seng, men også en stilfuld og funktionel løsning til dit soveværelse. Lad dig forkæle med komfort og elegance og oplev den bedste søvn i dit liv hver nat med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top