vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm velour lysegrå

4.619 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og elegant velourdesign er dette sengen for dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335847548 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL er ikke blot en seng, det er en oplevelse. Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og blive mødt af blød velour i en smuk lysegrå farve. Sengen stråler af elegance og luksus, og den bliver helt sikkert et fokuspunkt i dit soveværelse.

Den bløde fløjlsmateriale i sengen sørger for en behagelig og komfortabel overflade, der indbyder til gode nætters søvn. Sengegavlen kan justeres i højden for optimal støtte, når du sidder op og læser en bog eller ser tv. Det farverige LED-lys rundt om sengen tilføjer en unik stemning til dit soveværelse og skaber en magisk atmosfære.

Madrasen i kontinentalsengen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød, hvilket giver dig ekstra komfort og velvære.

Vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, når emballagen er åbnet af hygiejniske årsager. Produktet leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Sengen har et indbygget USB-stik, der skaber ekstra funktionalitet, men bemærk at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Skab dit eget lille luksuriøse hjørne med denne vidunderlige kontinentalseng. Oplev komfort, elegance og stil på en helt ny måde. Din søvn vil aldrig have været bedre end med denne seng fra vidaXL. Din drømmeseng venter på dig – skynd dig at omdanne dit soveværelse til en oase af ro og velvære med denne smukke kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top