vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå

4.810 kr.

Forkæl dig med den luksuriøse komfort og stilfulde design af vores kontinentalseng. Få en god nats søvn og fornyet energi hver morgen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335877833 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 140×190 cm i en elegant mørkegrå farve. Denne eksklusive seng kombinerer stil og funktionalitet på smuk vis for at give dig den bedst mulige søvnoplevelse.

Den slidstærke seng er betrukket med et åndbart stof, der ikke kun ser elegant ud, men også sikrer lang holdbarhed. Du vil elske den praktiske sengegavl, der kan justeres i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Med en madras, der har individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, får du den ideelle kombination af støtte og tilpasningsevne. Fjedrene absorberer støj og stød, så du kan nyde en fredelig og uforstyrret søvn hver nat. Madrassen har en mellemhård fasthed, der giver dig stabilitet og støtte, hvilket gør den perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, og den sikrer dig en ekstra lag af komfort og luksus. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Denne fantastiske kontinentalseng leveres med alt, hvad du behøver for at montere den nemt og hurtigt. Oplev den ultimative søvnkomfort og stil med vidaXL kontinentalsengen, der vil forvandle dit soveværelse til et både smukt og komfortabelt rum.

Scroll to Top