vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof lysegrå

4.673 kr.

Opdag den ultimative komfort med vores elegante vidaXL kontinentalseng – en perfekt kombination af stil, holdbarhed og luksus til din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335877840 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn og ultimativ afslapning? Så er denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med sit stilfulde og enkle design i lysegrå stof vil denne seng ikke kun tilføje elegance til dit soveværelse, men også sikre en behagelig og støttende søvnoplevelse.

Den slidstærke madras med individuelle pocketfjedre er kendt for sin ekstreme kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelse og sikrer en uforstyrret nats søvn. Madrassen tilbyder en medium hårdhed, der giver optimal støtte og komfort til enhver sovestilling.

Den justerbare sengegavl giver ikke kun en stilfuld finish, men tilbyder også en behagelig rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød, hvilket sikrer ekstra komfort og beskyttelse til din madras.

Som en ekstra bonus kan den multifunktionelle bænk bruges som ekstra siddepladser eller endda som en praktisk sengebænk ved fodenden af sengen. Det smarte design og den høje kvalitet på dette sæt vil ikke skuffe dig.

Så hvis du vil investere i din søvnkvalitet og samtidig tilføje elegance til dit soveværelse, så er vidaXL kontinentalsengen med madras i 140×200 cm det ideelle valg for dig. Oplev den ultimative komfort og støtte hver nat og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen. Tag det første skridt mod en bedre søvn med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top