vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl sort

3.009 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Med smukt integreret LED-lys og blødt fløjlsmateriale vil du sove som en konge hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873682 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys er ikke bare en seng – den er et kunstværk, der forvandler dit soveværelse til et elegant og moderne rum. Med sit bløde fløjlsmateriale og justerbare sengegavl vil denne seng ikke bare give dig en god nattesøvn, men også tilføje et touch af luksus til dit hjem.

Det farverige LED-lys langs sengegærdet skaber en hyggelig stemning og giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige lysdesign. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer optimal støtte og komfort, mens den hudvenlige topmadras giver dig en blød og behagelig overflade at hvile på.

Med et USB-stik og en lang strømkabel giver denne seng dig mulighed for nemt at tilslutte dine enheder og nyde en mere praktisk opladningsoplevelse, mens du hviler. Den letforståelige brugermanual gør monteringen til en leg, så du hurtigt kan nyde din nye drømmeseng.

Så lad denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys blive det centrale element i dit soveværelse og en kilde til afslapning og velvære. Opgrader din søvnoplevelse og din indretning med denne elegante og funktionelle seng, der kombinerer stil, komfort og teknologi på en unik måde.

Scroll to Top