vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl sort

3.074 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt sort fløjl vil du sove sødt og vågne op i stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874470 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×200 cm er mere end bare en seng – den er et statement piece til dit soveværelse. Med sit elegante design og luksuriøse sort fløjlsmateriale tilføjer denne seng en sofistikeret og moderne touch.

Sengens praktiske justerbare sengegavl giver ikke kun en fremragende rygstøtte, men giver også mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov. Den farverige LED-strip, der er indbygget i sengens hovedgærde, skaber en stemningsfuld belysning i rummet og tilføjer en ekstra dimension til din soveoplevelse.

Med en madras fyldt med pocketfjedre garanteres du en førsteklasses komfort og støtte hele natten lang. Den medfølgende hudvenlige topmadras sikrer en blød og behagelig overflade at ligge på.

Det glæder mig at informere dig om dette eksklusive design, som vil forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og indbydende rum. Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys – et møbel, der ikke kun lover komfort, men også enestående æstetik og funktionalitet.

Scroll to Top