vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl lyserød

3.268 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores moderne kontinentalseng med indbygget LED-lys og luksuriøst fløjl. Optimal komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874473 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl lyserød
Pris: 3158.00 DKK

Drøm dig væk i en verden af luksus og komfort med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng vil være det centrale element i dit soveværelse og skabe en atmosfære af ro og elegance.

Sengen er betrukket med blød fløjl, der inviterer til at blive rørt og føles behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov og giver den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det farverige LED-lys under sengen tilføjer en magisk stemning til dit soveværelse og skaber en hyggelig atmosfære. Med en bund af pocketfjedre sikrer sengen optimal støtte og komfort, samtidig med at den absorberer støj og stød for en uforstyrret søvn.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver dig den ultimative komfort og støtte hele natten lang. Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Denne kontinentalseng fra vidaXL leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Bemærk venligst, at USB-strømkilde til LED-lyset ikke er inkluderet.

Skab dit eget private fristed med denne luksuriøse kontinentalseng med LED-lys. Lad drømmene føre dig til en verden af uendelig komfort og stil.

Scroll to Top