vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm kunstlæder grå

3.175 kr.

Få drømmesøvnen med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys og stilfuldt kunstlæderdesign. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845364 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm kunstlæder grå er ikke bare en seng – det er et kunstværk, der forvandler dit soveværelse til en oase af komfort og elegance. Med sit slidstærke kunstlæder i høj kvalitet skaber denne seng en luksuriøs og moderne atmosfære i rummet. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en behagelig støtte, men tilføjer også et touch af stil til din indretning.

Det unikke LED-lysdesign sætter prikken over i’et og skaber en stemningsfuld belysning, der kan tilpasses efter dit humør. Sengen er ikke kun en fryd for øjet, men også en fornøjelse for kroppen med sin madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og sikrer en god nattesøvn.

Den medfølgende topmadras tilføjer ekstra komfort og blødhed til din soveoplevelse, mens det hudvenlige stofbeklædning sikrer, at du sover trygt og behageligt. Vær opmærksom på, at for at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres efter åbning, men vi er sikre på, at du vil blive forelsket i denne seng ved første hvil.

Med en elegant grå farve og et moderne design er denne kontinentalseng et blikfang i enhver boligindretning. Lad dig forføre af denne sengs skønhed og funktionalitet, og skab dit eget lille paradis i soveværelset. Lad drømmene bære dig væk i komfort og stil med den fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys – din nøgle til ultimativ afslapning og velvære.

Scroll to Top