vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof blå

3.586 kr.

Opgrader din nattesøvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant design er denne seng det ultimative soveværelsesmøbel.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810390 Kategori:

Den blå vidaXL kontinentalseng med LED-lys er det perfekte valg til dig, der leder efter en kombination af stil, komfort og funktionalitet i din søvnoplevelse. Denne seng vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og elegance.

Sengen er designet med et slidstærkt stof i en smuk blå farve, hvilket giver et enkelt og rent udtryk. Dette stof er ikke kun æstetisk tiltalende, men det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer dig en holdbar seng i mange år fremover.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen. LED-lyset langs sengens kanter tilføjer en stemningsfuld og farverig belysning, der skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Under madrassen finder du individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en uforstyrret søvn gennem hele natten. Topmadrassen er beklædt med en hudvenlig stofbetræk, der tilføjer ekstra komfort til din soveoplevelse.

Bemærk venligst, at sengen leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Sengen har et USB-stik, men den certificerede strømkilde er ikke inkluderet. For at bevare hygiejnen kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Den blå vidaXL kontinentalseng med LED-lys er ikke bare en seng, det er et kunstværk til dit soveværelse – en blanding af komfort, skønhed og funktionalitet, der vil forvandle din søvn til ren luksus. Giv dig selv den gave af en god nats søvn og lad denne seng være det centrale element i dit soveværelse.

Scroll to Top