vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof sort

3.014 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys. Tilføj en elegant touch til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335811378

Produktnavn: VidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof i sort

Drømmer du om en god nats søvn i en seng, der samtidig er et æstetisk og smart fokuspunkt i dit soveværelse? Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys er designet til at give dig netop det. Den er ikke bare en seng, men et kunstværk i sig selv.

Sengens stel er betrukket med et slidstærkt stof i en elegant sort farve, der både er åndbart og lækkert at røre ved. Den medfølgende justerbare sengegavl giver dig ekstra komfort, når du har brug for støtte til at læse eller se tv i sengen.

Det unikke ved denne seng er den farverige LED-strip, der giver dig mulighed for at skabe en hyggelig atmosfære i soveværelset med et subtilt lys. LED-lyset kan tilpasses efter dit humør og præferencer for at skabe den perfekte stemning til en god nats søvn.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet og god støtte til din krop. Den medfølgende topmadras er både blød og hudvenlig, så du kan nyde en behagelig søvnoplevelse hver nat. Både madrasen og topmadrassen er dækket af slidstærkt stof for øget holdbarhed.

Bemærkelsesværdigt er også sengens praktiske USB-stik, der giver dig mulighed for at oplade dine elektroniske enheder direkte fra sengen. Så bliver det ikke nemmere at holde styr på din teknologi.

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys er ikke bare en seng, den er en investering i din komfort, stil og velvære. Skab dit personlige tilflugtssted med denne elegante og innovative seng, der giver dig en unik søvnoplevelse hver nat. Lad din drøm om den perfekte seng blive til virkelighed med denne skønhed.

Scroll to Top