vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl sort

2.795 kr.

Oplev luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab en hyggelig stemning i soveværelset og få en behagelig nattesøvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808078 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl sort

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Denne elegante seng vil ikke kun give dig en god nats søvn, men vil også være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse.

Med sit bløde fløjlsmateriale føles sengen både luksuriøs og behagelig at røre ved. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde optimal komfort, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Få en unik og stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse med den farverige LED-lysstribe, der giver dig mulighed for at skabe lys i mørket. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer ikke kun høj kvalitet og holdbarhed, men absorberer også støj og stød for en rolig og uforstyrret søvn.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men også hudvenlig, hvilket giver dig den ultimative søvnoplevelse. Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle sengen derhjemme. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Skab dit personlige oase af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dig forkæle hver nat og vågn op frisk og veludhvilet til en ny dag. Hvorfor vente? Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med vores elegante kontinentalseng.

Scroll to Top