vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof blå

3.794 kr.

Få en god nats søvn i luksus med vidaXL kontinentalsengen. LED-lys, stilfuldt design og blød stof gør den til det perfekte valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809134 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL vil ikke bare forvandle dit soveværelse, men også forbedre din søvnkvalitet på en helt ny måde. Med et stilfuldt design og funktionelle egenskaber er denne seng det ultimative valg for enhver, der værdsætter komfort og æstetik.

Selve sengens konstruktion er imponerende og solid. Den er lavet af holdbart stof og træmaterialer, hvilket sikrer langvarig brug og stabilitet. Det enkle, men elegante udseende passer perfekt til enhver indretning og vil skabe en atmosfære af ro og hygge i dit soveværelse.

En af de mest unikke features ved denne kontinentalseng er den indbyggede LED-lysstribe, som skaber en stemningsfuld belysning i rummet. Du kan skifte mellem forskellige farver og lysintensiteter for at skabe den perfekte atmosfære til afslapning eller læsning i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sovestilling for en optimal komfort og støtte. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og ekstra blød, hvilket giver dig den luksuriøse følelse af at svæve på en sky.

Sengens sengegavl er justerbar i højden, så du kan tilpasse den præcis efter dine behov. Uanset om du foretrækker at læse en bog i sengen eller se en film, sørger den justerbare sengegavl for ergonomisk støtte og komfort.

Med denne kontinentalseng fra vidaXL får du ikke bare en seng, men en hel sengeløsning, der tager hensyn til både din søvnkvalitet og dit rumdesign. Transformér dit soveværelse til et luksuriøst oase af komfort og elegance med denne enestående kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top