vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof lysegrå

4.380 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og elegant design i stof lysegrå er dette sengen for dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809136 Kategori:

Træd ind i en verden af luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i lysegråt stof. Denne elegante seng vil straks blive omdrejningspunktet i dit soveværelse og skabe en atmosfære af ren afslapning og velvære.

Det slidstærke stof giver sengen et enkelt og stilfuldt udseende, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl tilbyder optimal støtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv i sengen.

Men det er ikke kun udseendet, der imponerer. Den indbyggede LED-strip tilfører sengen et farverigt og stemningsfuldt lys, der skaber en hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Dette er ikke bare en seng – det er en oplevelse for alle sanser.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din krops form og sikrer en behagelig og støjsvag søvn. Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på, hvilket giver dig den ultimative komfort hele natten igennem.

Sættet leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes. Men med den høje kvalitet og holdbarhed, behøver du nok ikke at bekymre dig om det.

Oplev luksusen af en god nats søvn med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad dit soveværelse blive forvandlet til din egen private oase af ro og skønhed, og nyd den uovertrufne komfort denne seng tilbyder. Livet er for kort til dårlig søvn – så hop i seng med stil og elegance.

Scroll to Top