vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkegrå

4.487 kr.

Få luksus og stil med vidaXL’s kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant design er dette den perfekte seng til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809160 Kategori:

Step ind i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkegrå farve. Denne seng vil ikke kun være et funktionelt møbel i dit soveværelse, men også et smukt fokuspunkt, der vil forvandle din søvnoplevelse.

Den slidstærke stofbeklædning af sengen giver et enkelt og stilrent look, samtidig med at den er åndbar og holdbar. Med en praktisk justerbar sengegavl kan du tilpasse den til din foretrukne højde og nyde fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Skab en atmosfære af hygge med de farverige LED-lys, der lyser op i mørket og tilføjer en ekstra dimension til din soveoplevelse. Med en madras, der har individuelle pocketfjedre, kan du være sikker på høj kvalitet, stor tilpasningsevne og minimal støj fra bevægelser om natten.

Topmadrassen er både blød og hudvenlig, hvilket sikrer en behagelig liggeoplevelse hver nat. Bemærk, at pakken leveres med en brugervenlig manual for nem montering, og at den kræver en 5V USB-strømkilde for at drive LED-striben – denne medfølger ikke.

Forkæl dig selv med en god nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys, der leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strips. Glæd dig til en luksuriøs og oplysende søvnoplevelse, som du fortjener.

Scroll to Top