vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof gråbrun

4.757 kr.

Drømmer du om en luksuriøs søvnoplevelse? Opdag vidaXL kontinentalsengen med indbygget LED-lys og elegant stof design. Gør din søvnoplevelse til noget helt specielt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809163 Kategori:

vidaXL kontinentalsengen med LED-lys er ikke bare en seng – det er en oplevelse. Forestil dig at komme hjem efter en lang dag og træde ind i dit soveværelse, hvor en stemningsfuld lysstribe lyser op og skaber en beroligende atmosfære. Denne gråbrune seng er ikke kun smuk at se på, den er også designet med komfort og funktionalitet for øje.

Stoffet på sengen er ikke kun slidstærkt, det er også åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Og med de farverige LED-lys kan du skifte stemning efter behov – måske skaber du en beroligende blå farve til at falde i søvn med.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og tilpasningsevne. Den absorberer støj og stød, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen er hudvenlig og blød, perfekt til en god nats søvn.

Det bedste af det hele? Du behøver ikke bekymre dig om installationen. Med en brugervenlig manual er monteringen en leg. Og lad os ikke glemme det praktiske USB-stik, der følger med sengen. Skab et optimalt sovemiljø ved at tilslutte din enhed og nyde din yndlingsmusik eller lydbog direkte fra sengen.

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys får du ikke bare en seng – du får en oase af ro og velvære i dit eget hjem. Skab din drømmesoveværelse i dag med dette unikke og inspirerende møbel, der vil løfte dit hjem til et nyt niveau af komfort og stil.

Scroll to Top