vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof gråbrun

4.691 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med denne moderne kontinentalseng fra vidaXL med integreret LED-lys. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809194 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk gråbrun farve er det ultimative valg til enhver, der ønsker en kombination af stil, komfort og innovation i soveværelset. Denne seng vil ikke kun forvandle dit soveværelse, men også din nattesøvn.

Det slidstærke stof, der dækker sengen, er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din støtte, når du skal slappe af og nyde en god bog eller se dit yndlingsprogram på tv.

Men det, der virkelig skiller denne seng ud, er det farverige LED-lys, der løber langs bunden af sengerammen. Med dette unikke lys kan du skabe den perfekte stemning i dit soveværelse og skabe en atmosfære af ro og afslapning.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Denne kontinentalseng er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en god nats søvn. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og er designet til at give ekstra komfort og støtte.

Bemærk, at dette produkt leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Du behøver ikke bekymre dig om strømforsyningen til LED-lyset – alt hvad du behøver, er en 5V USB-strømkilde, som dog ikke er inkluderet.

Med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan du se frem til luksuriøse nætter og moderne design i dit soveværelse. Skab dit eget private oase med denne imponerende seng, der vil tage din søvnoplevelse til det næste niveau.

Scroll to Top