vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl mørkegrå

3.594 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL med indbyggede LED-lys. Moderne design, fløjlsoverflade og ultimativ komfort. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805860 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i fløjl mørkegrå får du ikke bare en seng – du får en hel oase af komfort og luksus lige inden for rækkevidde af din strakte hånd. Lad dig forføre af det bløde og indbydende fløjlstof, der indhyller dig i ren velvære, hver gang du lægger dig til rette. Den medfølgende madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt, og sikrer en uovertruffen støtte og komfort hele natten. Den justerbare sengegavl gør det nemt at sidde op og slappe af i sengen, mens det farverige LED-lys skaber en stemningsfyldt atmosfære i dit soveværelse.

Den hudvenlige topmadras beskytter din seng og giver ekstra blødhed og støtte til din søvn. Og med den medfølgende brugermanual kan du nemt og hurtigt samle din nye seng i løbet af ingen tid. Denne kontinentalseng er ikke bare et almindeligt møbel – det er et statement. Et statement om din dedikation til komfort, stil og velvære. Sæt kurs mod drømmeland med vidaXL kontinentalsengen og nyd en nattesøvn i sand luksus og elegance. Oplev selv den ultimative søvnoplevelse og gør din hverdag til en drøm med denne fantastiske seng fra vidaXL.

Scroll to Top