vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl sort

3.673 kr.

Få din drømmesøvn med vidaXL kontinentalsengen. Elegant design, LED-lys og luksuriøs fløjlsbeklædning sikrer en perfekt søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805861 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL vil revolutionere dit soveværelse og give dig den ultimative søvnoplevelse. Med sit elegante design og luksuriøse fløjlstof i sort farve bliver denne seng en central del af dit soveværelsesindretning. Fløjlstoffet er ikke kun blødt og behageligt at røre ved, men det tilføjer også en touch af raffinement og stil til rummet.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du får den perfekte støtte, når du sidder op i sengen og slapper af. De farverige LED-strips langs sengens kanter skaber en charmerende stemning og giver dig mulighed for at skabe et unikt atmosfære i dit soveværelse. Du kan endda skifte farver og lysintensitet for at tilpasse stemningen til dit humør.

Denne kontinentalseng er ikke kun et visuelt mesterværk, den er også bygget med materialer af høj kvalitet for at sikre lang holdbarhed og komfortabel søvn. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen er også lavet af hudvenligt materiale og giver ekstra komfort lag på lag.

Husk at følge den medfølgende brugermanual for nem samling, og husk at kun klippe det LED-lys, der angives med symbolet, hvis det er nødvendigt. Vær opmærksom på, at sengen leveres uden en certificeret USB-strømkilde, men en USB-ledning medfølger.

Investér i din søvnkvalitet med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL og skab dit personlige oase af ro og velvære i dit eget hjem. Din drømmeseng venter på dig – tag det første skridt mod bedre søvn i dag.

Scroll to Top