vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl mørkegrå

3.605 kr.

Oplev luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant fløjl får du en unik og stilfuld søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805866 Kategori:

Drøm stort og sov endnu bedre med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×200 cm. Denne imponerende seng vil forvandle dit soveværelse og skabe en oase af komfort og stil. Udført i blød fløjl, der oser af luksus, vil du straks føle dig omfavnet af dens behagelige tekstur.

Med en praktisk justerbar sengegavl får du den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og slappe af med en god bog eller se dine yndlingsfilm. Og for at tilføre lidt ekstra gnist til dine nætter har sengen en farverig LED-strip, der kan tilpasses efter dit humør eller lejlighed.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller – vores kontinentalseng er også designet med din komfort i tankerne. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop, mens den hudvenlige topmadras giver det sidste touch af blødhed og luksus.

Og lad os ikke glemme den praktiske side af tingene – montering er en leg takket være den medfølgende brugermanual, og du kan være sikker på et problemfrit setup. Med en imponerende USB-stikfunktion kan du nemt oplade dine enheder direkte fra sengen, hvilket gør det til det perfekte sted at slappe af og holde kontakten.

Så tag springet og opgrader din søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strips – alt, hvad du behøver for at skabe dit drømmesovemiljø.

Scroll to Top