vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl lyserød

4.243 kr.

Giv din søvnoplevelse et luksuriøst touch med vores vidaXL-kontinentalseng i fløjl og elegant LED-lys. Gør din søvn til en oplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805899 Kategori:

vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lyserød fløjl er en drømmeopfyldelse for enhver, der ønsker en luksuriøs soveoplevelse med et strejf af glamour. Den bløde fløjlstextur inviterer dig ind til en verden af komfort og stil, mens de farverige LED-lys skaber en magisk stemning i dit soveværelse.

Sengens sengegavl er ikke kun et stilfuldt designelement, men det giver også en fremragende rygstøtte, når du ønsker at nyde en god bog eller se din yndlingsserie i sengen. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en rolig nattesøvn.

Den medfølgende topmadras er ikke kun hudvenlig og behagelig at ligge på, men den beskytter også din madras mod slid og skader. LED-striberne langs sengens kanter tilføjer en ekstra dimension af elegance og charme, der får enhver til at falde pladask.

Sengen leveres med en brugervenlig manual for nem montering, og du kan glæde dig over det smukke lyserøde farvetema, der skaber en romantisk og afslappende atmosfære i dit soveværelse. Tag din søvnoplevelse til nye højder med denne unikke kontinentalseng fra vidaXL. Giv dig selv den gave, du fortjener, og lad drømmene føre dig ind i en verden af luksus og velvære.

Scroll to Top