vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl sort

4.534 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig stemning i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805902 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 180×200 cm er ikke bare en seng – det er et kunstværk, der indtager centrum i dit soveværelse og forvandler det til en oase af luksus og komfort. Den bløde og luksuriøse fløjl, som sengen er betrukket med, indfanger øjet og indbyder til en uovertruffen soveoplevelse.

Sengens sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op og læser en bog eller ser tv. Og med det farverige LED-lys integreret i sengens design, kan du skabe en magisk atmosfære og tilpasse lyset efter dit humør.

Den madras, som følger med sengen, har individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og en behagelig støtte til din krop. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale og tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse.

Bemærk, at denne seng er designet med fokus på både stil og funktionalitet. Med et praktisk USB-stik og justerbar LED-lysstribe er denne seng det perfekte valg for den moderne og stilbevidste forbruger, der sætter pris på både æstetik og brugervenlighed.

Med sin elegante sorte fløjl, holdbare konstruktion og innovative funktioner vil denne kontinentalseng med LED-lys blive midtpunktet i dit soveværelse og give dig en soveoplevelse, du aldrig vil glemme. Opgrader dit soveværelse med denne fantastiske seng og lad dig fordybe i luksus og komfort hver eneste nat.

Scroll to Top