vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkegrå

2.914 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant fløjl vil du sove som en dronning eller konge hver nat. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805965 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL vil omdanne dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med sit elegante design og funktionelle egenskaber tilbyder denne seng den ultimative søvnoplevelse.

Det bløde fløjlstof, der dækker sengen, er ikke kun luksuriøst at se på, men det er også utroligt behageligt at berøre. Du vil elske at synke ned i sengen hver aften og lade dig omfavne af den bløde tekstur. Sengens justerbare sengegavl giver dig mulighed for at skabe den perfekte støtte, når du sidder op og slapper af i sengen.

Det farverige LED-lys, der omgiver sengens ramme, skaber en stemningsfuld atmosfære og tilføjer et strejf af elegance til dit soveværelse. Du kan skifte mellem forskellige farver og belysningsindstillinger afhængigt af dit humør og behov.

Med en madras fyldt med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og komfort, vil du opleve en rolig og støttende søvn hver nat. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer bevægelser for at sikre en uforstyrret hvile. Den hudvenlige topmadras tilføjer yderligere lag af blødhed og støtte for en ekstra behagelig søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun et smukt møbelstykke, men den er også praktisk og let at montere. Den leveres med en brugervenlig manual, der sikrer, at du kan nyde fordelene ved sengen på ingen tid.

Forkæl dig selv med den ultimative komfort og stil med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dig fordybe i luksus og skab en soveværelsesoase, hvor du kan slappe af og genoplade din energi hver nat.

Scroll to Top