vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl mørkeblå

3.590 kr.

Udlev din drøm om luksus med vores vidaXL kontinentalseng: Elegant fløjl, integreret LED-lys og komfort i topklasse. En drøm at sove i.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806061 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×190 cm er ikke bare en almindelig seng; den er en ægte luksusoplevelse for dine sanser. Med sit bløde fløjlsmateriale i en fortryllende mørkeblå farve vil denne seng tilføre et strejf af elegance og stil til dit soveværelse.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, der løber langs sengens kanter og skaber en intim og beroligende atmosfære. Dette lys er ikke kun dekorativt, det kan også bidrage til at skabe den perfekte stemning til en god nats søvn.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng til noget særligt. Den er også designet med din komfort i tankerne. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Denne sengegavl er ikke kun funktionel, den er også stilfuld og elegant i sit design.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en god støtte og følger din krops konturer perfekt. Dette giver dig den optimale soveoplevelse og en god nats søvn. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og er designet til at give dig ekstra komfort og en blød overflade at ligge på.

Denne kontinentalseng er ikke bare en seng, det er et stykke møbel, der kan transformere dit soveværelse og skabe en oase af ro og velvære. Med sit moderne design og luksuriøse detaljer er denne seng det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste af det bedste. Giv dig selv den bedste nattesøvn og invester i denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL.

Scroll to Top