vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lyserød

3.689 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys og elegant fløjlsovertræk. Gør din søvnoplevelse unik.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806091 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lyserød, Pris: 3704.00

Drøm dig væk i en hav af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smuk lyserød fløjl. Denne seng vil være det strålende centrum i dit soveværelse og skabe en magisk atmosfære, som indbyder til afslapning og velvære.

Den bløde fløjlbetræk af 100% polyester er ikke blot luksuriøst at se på, men også utrolig behageligt at røre ved. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og slapper af med en god bog eller din yndlingsserie.

Den farverige LED-strip, som løber langs sengegavlens kanter, skaber en stemningsfuld belysning, der skaber en helt unik og hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Du kan skabe lys i mørket og skabe din helt egen personlige oase af ro og afslapning.

Den medfølgende madras med pocketfjedre og skum tilpasser sig din krop og sikrer en behagelig og støttende nattesøvn. Topmadrassen med hudvenligt betræk giver ekstra komfort og beskyttelse.

Bemærk, at denne seng er en investering i dit velvære og komfort, og at den leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Du kan klippe LED-strippen efter behov, og produktet leveres med et USB-stik, mens den certificerede USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lyserød fløjl. Skab et rum for afslapning og velvære i dit hjem og nyd drømmende nætter og friske morgener i din egen personlige oase af luksus.

Scroll to Top