vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl sort

2.777 kr.

Oplev luksuskomfort med vidaXL kontinentalsengen i fløjl med stilfuldt LED-lys. Perfekt til dig, der søger elegance og komfort hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335803854 Kategori:

Forestil dig følelsen af at gå ind i dit soveværelse og blive mødt af en blød og luksuriøs kontinentalseng, der stråler i farverigt LED-lys. Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys er ikke bare en seng – den er et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil.

Sengen er indhyllet i blødt fløjl, et stof kendt for sin behagelige og luksuriøse tekstur. Sengegavlen kan justeres i højden for optimal rygstøtte, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen. LED-stripet rundt om sengens ramme tilføjer en helt ny dimension af stemningsbelysning til dit soveværelse – skab en afslappende atmosfære med et tryk på en knap.

Under det bløde fløjlsbetræk gemmer der sig en madras med pocketfjedre, der tilbyder en høj kvalitet af støtte og komfort. De individuelle pocketfjedre er designet til at minimere støj og absorbere bevægelser, så du kan få en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er ikke kun blød og hudvenlig, men også let at rengøre og vedligeholde.

Denne kontinentalseng er ikke bare smuk, den er også praktisk. Den leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg. Du kan endda tilpasse længden på LED-stripen ved at klippe den til ønsket størrelse.

Giv dig selv den luksus, du fortjener, med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dig fortrylle af kombinationen af elegance, komfort og moderne teknologi og omdan dit soveværelse til dit personlige tilflugtssted. En god nats søvn har aldrig været mere stilfuld og indbydende.

Scroll to Top