vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl sort

3.454 kr.

Oplev luksusnatten med vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Elegance møder funktionalitet i denne sorte fløjlsseng på 120×200 cm. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335803918 Kategori:

Med den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl sort kan du skabe den perfekte kombination af stil og komfort i dit soveværelse. Denne luksuriøse seng er mere end bare et sted at hvile hovedet – den er et kunstværk i sig selv.

Den bløde fløjlsoverflade på sengen giver ikke kun et luksuriøst udseende, men er også behagelig at røre ved, hvilket skaber en indbydende atmosfære i rummet. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling og tilføjer både funktionalitet og stil til sengen.

Det innovative LED-lysdesign tilføjer en helt ny dimension til din soveoplevelse. Med farverige LED-strips langs sengens kanter kan du skabe en hyggelig atmosfære og skifte mellem forskellige lysfarver alt efter dit humør. Lyset er ikke kun smukt, men det skaber også en beroligende effekt, der hjælper dig med at slappe af efter en lang dag.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Denne kontinentalseng er også designet med din komfort i tankerne. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn. Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af blødhed og støtte, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med dette unikke møbelstykke får du ikke kun en seng, men en oase af ro og velvære i dit eget hjem. Skab dit ideelle soveværelse med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL og oplev den ultimative luksus og komfort, hver gang du går i seng. Gør din søvn til en oplevelse med denne eksklusive kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top