vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl mørkeblå

3.475 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys. Perfekt kombination af stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335803920 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys vil transformere dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Dyk ned i blødheden af fløjl, der omfavner din krop og giver dig en følelse af ren velvære. Den justerbare sengegavl skaber den perfekte støtte, mens du nyder din foretrukne aktivitet i sengen. Lad de farverige LED-lys lyse dit rum op og skabe en beroligende atmosfære.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på en god nattesøvn fri for støj og ubehag. Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men også hudvenlig for en ekstra lag af komfort. Denne seng er ikke kun designet til at være smuk, men også praktisk med sin letforståelige monteringsanvisning.

Sengen er fremstillet af kvalitetsmaterialer som fløjl, krydsfiner og massivt lærketræ for at sikre holdbarhed og langvarig glæde. Den mørkeblå farve tilføjer et strejf af elegance til ethvert soveværelse. Med en længde på 203 cm, bredde på 120 cm og højde på 78/88 cm, vil denne seng blive det centrale punkt i dit soveværelse.

Oplev den ultimative sovekomfort med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dig fordybe i luksus, stil og funktion, og lad denne seng være starten på din rejse mod en bedre søvnoplevelse. Tag skridtet mod en ny og forbedret søvn med denne fantastiske seng, der ikke kun ser godt ud, men også giver dig en god nats søvn hver eneste nat.

Scroll to Top