vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lysegrå

3.600 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys og elegant fløjlsoverflade. Bestil nu og få en himmelsk nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335803951 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lysegrå er det ultimative valg til at forvandle dit soveværelse til en luksuriøs oase af komfort og stil. Denne elegante seng kombinerer funktion og skønhed på en enestående måde og vil give dig den bedste nattesøvn nogensinde.

Sengens bløde fløjlsmateriale i lysegrå nuancer er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også en sofistikeret og moderne touch til dit soveværelse. Med den justerbare sengegavl kan du nemt finde den perfekte position til at læne dig tilbage og slappe af med din yndlingsbog eller film.

Det mest imponerende ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, der omgiver sengens ramme. Skab en magisk stemning i dit rum med et tryk på en knap og skift mellem forskellige farver for at matche dit humør eller indretning. Det er den perfekte måde at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i dit soveværelse.

Madrasen med pocketfjedre sikrer optimal støtte og komfort, mens den hudvenlige topmadras giver ekstra blødhed og beskyttelse. Du kan være sikker på at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Og med den medfølgende USB-stik kan du tilslutte dine enheder og holde dem opladet hele natten. Bemærk venligst, at USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dig fortrylle af dens skønhed og komfort, og skab dit eget drømmeunivers med dette fantastiske møbel.

Scroll to Top