vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lyserød

3.678 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegant design med vores Lyserøde Kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys. Gør dig klar til en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335803979 Kategori:

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lyserød fløjl kan du opleve en helt unik kombination af luksus, komfort og moderne design. Sengen vil være det ultimative centrum i dit soveværelse og tilføje en subtil elegance med sit bløde fløjlstof, der føles utrolig lækkert at røre ved.

Den justerbare sengegavl giver dig ikke kun en behagelig rygstøtte, men skaber også en stilfuld helhed i din indretning. Og med de farverige LED-lys langs sengens kanter kan du skabe den perfekte stemning og lys i rummet på en unik og trendy måde.

Det indbyggede madras med pocketfjedre sikrer ikke kun en god nattesøvn, men også holdbarhed og tilpasningsevne på højt niveau. Med en hudvenlig topmadras på toppen får du den ultimative komfort og støtte, så du kan vågne frisk og veludhvilet hver morgen.

Vores kontinentalseng er ikke kun en seng, det er et kunstværk, der vil løfte dit soveværelse til nye højder. Skab din egen oase af ro og elegance med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lyserød fløjl – et møbel, der ikke kun giver dig en god nattesøvn, men også inspirerer dig til at drømme stort og leve smukt.

Scroll to Top