vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm kunstlæder grå

3.119 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med elegant LED-lys og luksuriøst kunstlæderdesign. Gør din søvnoplevelse unik og luksuriøs i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801744 Kategori:

Kunsten at skabe et soveværelse, der både er elegant, funktionelt og stemningsfuldt, er en evig rejse. Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i smuk grå kunstlæder får du ikke kun en seng, men en oplevelse. Det luksuriøse kunstlæder i høj kvalitet er ikke kun slidstærkt, men det tilføjer også et moderne og sofistikeret touch til dit soveværelse.

Den justerbare sengegavl giver dig muligheden for at tilpasse din siddende position perfekt, hvilket gør det ideelt til læsning eller TV-kigning i sengen. Skab en stemningsfuld atmosfære med det farverige LED-lys, der lyser op i mørket og skaber en følelse af ro og velvære.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er uovertruffen i kvalitet og holdbarhed. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn. Topmadrassen, med sit bløde og hudvenlige betræk, tilføjer en ekstra lag af komfort og velvære.

Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Ved montering følg brugsanvisningen omhyggeligt for optimal ydeevne. Sengen har et USB-stik til at tilslutte forskellige enheder og skabe en endnu mere behagelig atmosfære.

Skab dit drømmesoveværelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i grå kunstlæder. Den er ikke bare en seng – den er en investering i din komfort, velvære og stil. Lavet med omtanke og designet til at give dig den bedste søvnoplevelse hver nat. Gå ikke glip af muligheden for at forvandle dit soveværelse til et sandt paradis med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top