vidaXL kontinentalseng LED-lys 140×190 cm kunstlæder cappuccinofarvet

4.260 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med en luksuriøs kontinentalseng fra vidaXL. Den elegante cappuccinofarve og det indbyggede LED-lys skaber en unik atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335802597 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm kunstlæder i cappuccinofarve

Drøm dig væk til en verden af luksus med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL. Denne fantastiske seng med indbygget LED-lys vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og skønhed. Fremstillet af slidstærkt kunstlæder i en varm cappuccinofarve, udstråler denne seng både elegance og stil.

Den justerbare sengegavl giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen. Og med den farverige LED-strip, kan du skabe den helt rette stemning i rummet. Lys op i mørket og skab en atmosfære af ro og velvære.

Sengen leveres med en komfortabel madras fyldt med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og komfort hele natten. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød at ligge på, hvilket sikrer dig en god nattesøvn hver aften.

Med vores kontinentalseng fra vidaXL får du ikke kun et møbel af høj kvalitet, men også et æstetisk og funktionelt design, der vil forbedre dit soveværelse. Skab dit eget personlige fristed med denne smukke kontinentalseng, og nyd en god nats søvn i luksuriøse omgivelser.

Fås i en dejlig cappuccinofarve, denne kontinentalseng er ikke kun et praktisk møbel, men også et æstetisk smukt element i dit hjem. Lad dig fortrylle af dens komfort og skønhed, og skab dit eget private tilflugtssted med denne fantastiske seng fra vidaXL.

Scroll to Top