vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof blå

3.493 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og elegant stofdesign. Opnå ultimativ komfort i stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335768841 Kategori:

Denne elegante og moderne kontinentalseng fra vidaXL med LED-lys i størrelsen 120×200 cm i smuk blå farve vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst og stilfuldt rum. Denne seng er ikke kun et møbel, men en oplevelse, der vil løfte dit soveværelse til nye højder af komfort og stil.

Med sit slidstærke stof i en ren og enkel blå farve har denne kontinentalseng et eksklusivt udseende, der passer godt ind i enhver moderne indretning. Stoffet er åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at sengen vil holde i mange år fremover.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give dig den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Sengegavlen er ikke kun praktisk, den tilføjer også et strejf af elegance til sengens design.

Et af de mest imponerende features ved denne seng er det farverige LED-lys, der er integreret i sengens design. Med en spektakulær LED-strip langs sengens kanter kan du skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse med et enkelt tryk på en knap.

Denne kontinentalseng er udstyret med en høj kvalitets madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof og er både blød og komfortabel at ligge på.

Bemærk, at for at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Til din bekvemmelighed leveres produktet med en brugermanual for nem montering, og den integrerede USB-port giver dig mulighed for at oplade dine enheder direkte fra sengen.

Kort sagt, denne kontinentalseng fra vidaXL er ikke bare en seng, det er en investering i din komfort og velvære. Oplev den ultimative søvnoplevelse med denne luksuriøse seng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en enestående måde. Gør dit soveværelse til et rum, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top