vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof cremefarvet

2.967 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng. Nyd luksuskomfort og stemningsfuldt LED-lys i din stue. Bestil nu og sov bedre i nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771111 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof cremefarvet
Pris: 2925 DKK

Drømmer du om at forvandle dit soveværelse til en oase af ro og komfort? Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan du skabe den ultimative atmosfære af luksus og velvære i dit hjem.

Denne elegante kontinentalseng er designet med både stil og funktionalitet for øje. Den cremefarvede stofbetrukne sengeramme tilføjer et strejf af elegance til rummet og skaber en beroligende atmosfære, der indbyder til afslapning. Det slidstærke stof er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og holdbart, så du kan nyde din seng i mange år fremover.

Med den justerbare sengegavl kan du nemt tilpasse din seng til dine behov, og den ergonomisk udformede rygstøtte giver dig optimal komfort, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Og lad os ikke glemme det mest spektakulære ved denne seng – det farverige LED-lys, der omgiver sengerammen og skaber en magisk stemning i soveværelset.

Men skønhed er ikke alt – vores kontinentalseng er også praktisk og behagelig. Den madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og tilpasningsevne, hvilket sikrer dig en god nattesøvn uden støj og forstyrrelser. Topmadrassen er beklædt med en hudvenlig betræk, der føles blødt mod huden og giver ekstra komfort.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle den derhjemme. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres efter åbning af emballagen af hygiejniske årsager.

Skab dit eget lykkelige sted med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad lyset guide dig gennem drømmeland og vække din fantasi til live. Giv dig selv den gave af en god nattesøvn og vågn op forfrisket og klar til en ny dag. Oplev luksus og komfort på en helt ny måde med vores fantastiske kontinentalseng.

Inkluderet i pakken:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl
– 1 x madras
– 1 x topmadras
– 1 x LED-strip

Mål:
– Seng: 203 x 90 x 78/88 cm (L x B x H)
– Madras: 90 x 200 x 20 cm (B x L x H)
– Topmadras: 90 x 200 x 5 cm (B x L x H)
– LED-strip: Længde: 55 cm, USB-ledning: 150 cm, Strømkabel: 30 cm, IP-tæthed: IP65

Scroll to Top