vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof sort

3.877 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Med integreret LED-lys og elegant design forvandler den dit soveværelse. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771186 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i størrelsen 140×200 cm får du ikke bare en seng – du får en ultimativ soveoplevelse. Denne elegante kontinentalseng vil blive centrum i dit soveværelse og tilføje en luksuriøs touch til din indretning. Den sorte stofbeklædning giver sengen et stilrent og moderne udtryk, samtidig med at den er åndbar og slidstærk.

Sengens sengegavl kan justeres i højden, så du får den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Det farverige LED-lys under sengen skaber en hyggelig stemning og giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige lys i soveværelset.

Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en behagelig og ergonomisk korrekt søvnoplevelse. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt og blødt stof, der sikrer ekstra komfort og hygiejne under søvnen.

For at gøre din oplevelse endnu bedre, er sengen udstyret med en farverig LED-strip, som kan tilsluttes via USB. Dette moderne touch giver dig mulighed for at tilpasse lysstyrken og farverne efter dit humør.

Opgrader dit soveværelse med denne smukke vidaXL kontinentalseng. Pakken indeholder alt, du har brug for til nem montering, og du kan se frem til at nyde din nye, komfortable seng på ingen tid. Oplev den perfekte symbiose mellem stil, komfort og funktionalitet med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL. Gå ikke glip af chancen for en enestående soveoplevelse – bestil din kontinentalseng i dag.

Scroll to Top