vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof blå

3.807 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse 140×200 cm kontinentalseng fra vidaXL. Med indbyggede LED-lys og elegant blå stof vil denne seng transformere dit soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771213 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blå stof er mere end blot en seng – den er en oase af komfort og stil i dit soveværelse. Med sit enkle og rene look vil denne seng med sikkerhed tilføre elegance til enhver indretning. Den højkvalitetsstof er ikke blot åndbart, men også utrolig holdbart, hvilket sikrer, at din seng forbliver smuk i mange år fremover.

Sengen er designet med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden alt efter dine behov. Dette gør det muligt for dig at få den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Men det er ikke bare funktionaliteten, der gør denne seng særlig. Den farverige LED-strip, der er indbygget i sengen, tilføjer en helt unik stemning til dit soveværelse og skaber en hyggelig atmosfære, som er perfekt til afslapning.

Det er dog ikke kun udseendet, der tæller, når det kommer til en god nattesøvn. Derfor er denne kontinentalseng udstyret med en højkvalitets madras med pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og komfort. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen er desuden hudvenlig og ekstra blød for din komfort.

Den praktiske LED-lys funktion på denne seng kræver en 5V USB-strømkilde, som dog ikke medfølger. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. For nem montering følger der en detaljeret brugermanual med i pakken.

Med målene 203 x 144 x 78/88 cm for sengen, 140 x 200 x 20 cm for madrassen og 140 x 200 x 5 cm for topmadrassen er denne kontinentalseng den ultimative kombination af komfort, stil og funktionalitet. Gør dit soveværelse til et fredfyldt tilflugtssted med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i blå stof.

Scroll to Top